Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty

Mów do mnie
mów proszę,
niech słyszę Twój glos
w Swojej głowie.

Dotykaj mnie
dotykaj proszę,
niech czuję Twój dotyk
na Swej skórze.

Patrz na mnie
patrz proszę,
niech widzę Siebie
w Twoich oczach.

Choć krótki czas dla Nas przeznaczony,
Chcę najwięcej Cię wchłonąć
Dla Siebie.

Chcę pamięć Tobą wypełnić

Bo w serce
wkradłeś się sam.

2109 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • No_One_

    29 August 2014, 01:23


    "Chcę pamięć Tobą wypełnić"

    Hm, ładne.

    Pozdrawiam.