Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

mów do mnie kwiatem
nieprzerwanie

stokrotką
nasturcją
tulipanem
goździkiem
konwalią
zmysłowym storczykiem
fiołkiem na wiosnę
bratkiem
słonecznikiem
- kilka piwonii daj do bukietu

niedoskonałość - różą
otul

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!