Menu
Gildia Pióra na Patronite

M.

Mów do mnie
Choć nie slyszę twojego głosu
Przytul choć jesteś daleko
Chce czuć twoją troskę
Chcę zrozumieć co możesz we mnie zobaczyć
Choć nie obiecałeś niczego
Dajesz mi nadzieję że może być w życiu inaczej
Pomagasz uwierzyć w wartość nowego początku...

4045 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących