Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Z ostatniej chwili "

Motyli oddech na płatku róży
Wiatr strudzony dniem kwietniowym
Odpocząć próbuje -czas zatrzymuje
Kwieci się myśl tej duszy zbolałej
Kolejny płatek strącony w niebo
Wiatrem niesiony na cztery strony
Świat dla niego to już za mało
Przekroczyć próg " ..." by się chciało
...
29.04.2021
18:08

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!