Menu
Gildia Pióra na Patronite

To ja ćma

motylem jestem
choć szarym

wiruję w świetle
przeganiam koszmary

w spokoju nocy
wieści dobre niosę

światło kocham
nadzieję przynoszę

jestem by otuchy
dodawać

z jasnością się bratać

lecz ciemność
poznawać

17 453 wyświetlenia
212 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    11 March 2015, 11:40

    ładny

    pozdrawiam :)