Menu
Gildia Pióra na Patronite

Motyle szczęścia zebrały nowy plon.
To nie ja tylko on.

Więc szczęścia.

Najważniejsi w życiu
Inni ludzie

Dla nich żyjemy
No patrzcie, przecież możemy

Pomagać małymi uczynkami

Co z tego, że motyle nas nie odwiedzą

Życzymy szczęścia.

18 361 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
  • Uczuciowa

    30 December 2010, 14:16

    Twoje wiersze zachwycają mała ilością słów a potężną treścią.