Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

motyle krótko fruwają

kolorowe lato przeminie
słońce nie będzie mocno grzało
a ty
potrafisz rozpalić chwilę zachwytu
w kropli deszczu
płatkach śniegu

- w każdym dotyku

39 434 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • sprajtka

    20 August 2021, 17:39

    Jak Ciebie czytam, to taki błogi spokój mnie oblewa...

    • Maryla S.

      20 August 2021, 20:48

      Dziękuję Alu, to miłe słowa. Lubię spokój nawet wtedy, kiedy nie jest spokojnie. Serdeczności dla Ciebie.