Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie jest

morzem pytań
poezją zdarzeń
tańcem uczuć
płaczem niespełnionych marzeń
niekończącą się gonitwą za szczęściem
żmudnym poszukiwaniem miłości
Mimo to - niedocenione póki nie stracone

956 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!