Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila

Morze Śródziemne jest chłodne o tej porze roku, przyjemnie
zanurzam się, chłonąc
patrzę na klify
szmaragdową zieleń wód
oglądam cuda natury
a we mnie jest pustka
może to właściwy stan rzeczy z upływem czasu...
świat staje się mną, a ja nim

1 stycznia 2022

31 301 wyświetleń
315 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!