Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potwory Chore Psychicznie

Mordowane biedne wydry
i krwawy zombie-obóz koncentracyjny ... Piekło w moich snach jest gorsze
niż twoj największy strach i
nijak się ma do rzeczywistości (?) ...
Ale do przyszlosci ...

Módl się aby to nie byla prawda,
bo tego nawet nie da się nazwać,
ale ja nazwię to jak ten wiersz ... identycznie ... a tytuł jego brzmi ...
*Potwory Chore Psychicznie*

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!