Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kryminał

Morderca!

Spójrzcie na niego
krew ma na rękach
niczego się nie wstydzi
uśmiecha się i szydzi.

Morderca!

Chciałbyś nim być?
A może odechciało ci się żyć?
Lub po prostu ci się nudzi?
I nienawidzisz ludzi?

Morderca!

Określony przez prawo
mianem zera publicznego
traci wszystkie przywileje
i na konstytucje leje.

Morderca!

W więzieniu jego miejsce
niech zgnije tam na zawsze
wraz z intencjami zabójczymi
i bezwzględnym sercem.

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!