Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mordę drzesz

Mordę drzesz, ale po co?
Mordę drzesz, ale w celu jakim?
Mordę drzesz, ale innych o to oskarżasz.
Mordę drzesz i się wygrażasz.

W darciu mordy nikt Ci nie dorówna
Ale czy warto drzeć mordę i innych trapić?
Mordę drzeć przez całe życie
A gdy znajdziesz się w jego zenicie
Zamilkniesz na wieki
i mordę przestaniesz drzeć po kres wielki.

59 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!