Menu
Gildia Pióra na Patronite

M2 z piecem kaflowym

Mój znajomy dostał
socjalne mieszkanie
ale zrobił w nim melinę
gdzie dziecko ciągle płacze

Węgiel przepił
a tu kły ostrzy zima
i rysuje się mgłą w krajobrazie
on chyba rozumu nie ma

Już nikt mu nie pożycza
mają go za degenerata
który dług obiecał oddać
jeszcze przed końcem świata

Mój znajomy był wspaniałym człowiekiem
z kolejką elektryczną
ale wszedł w związek z pijaczką
i razem przepili wszystko...

127 827 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • fyrfle

    18 January 2018, 16:22

    To, że wszedł w związek z pijaczką nie usprawiedliwia go. Brzmi to jak przerzucenie odpowiedzialności na kobietę.

  • piórem2

    17 January 2018, 22:25

    Co z dzieckiem. Mogę ja zabrać?

  • Polna

    17 January 2018, 20:48

    Współczuję
    Sama znam dużo takich osób
    Przykry widok