Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (ludzie)

mój tata umarł
gdy zaczynałam stawiać
pierwsze kroki

kiedy zaczynałam mówić
ttaa ttaa
mama miała łzy w oczach

ludzie wytykali nas palcami
i mówili że mama
jest morderczynią

patrzyli na nas dziwnie
gdy odsłaniała ramiona
pokryte tatuażami

nikt nie wiedział
że pod nimi skrywała blizny
że gdyby nie zabiła taty
pewnie dziś by nas już tu nie było

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 14 July 2019, 22:17

    Ludzie różne rzeczy plotą.
    Dobre.
    Buziaków nie będzie, bo... Marcin Cię obślinił. :P:D
    Dobrej nocki. :))

  • 13 July 2019, 20:21

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • 12 July 2019, 11:04

    Dziękuję, takie miało być :)

  • Radek Ziemniewicz

    11 July 2019, 20:27

    Przejmujące!

  • PetroBlues

    11 July 2019, 10:58

    Mocne...