Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie-wymarzony

Mój nie-wymarzony,
Czerwienisz moje myśli
Ciało prostujesz niczym strunę
Drgam pod lekkim dotykiem Twego oddechu
Jestem na każde skinienie

Mogłabym iść do Ciebie, świcie
W głęboką noc, nawet gdybyś nadszedł nigdy
I żebrać - z bogactwa duszy
o jeden złamany grosz
Rzucony od niechcenia
Jak moje złe słowa

Czekając oddycham ciszą

9352 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
  • 15 August 2016, 21:14

    Dziękuję bardzo...

  • M44G

    15 August 2016, 21:04

    Ślicznie. Dobrych snów.