Menu
Gildia Pióra na Patronite

ty_toń

moje życie?
gra świateł

żebra jak domino
zapadają się we mnie
kiedy znów sobie przypomnę
że ciebie nie ma

mija kolejna jesień
obok niedopałków
twoje zdjęcie
rozpala nieobecność

146 951 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 21 September 2017, 20:37

    Jesienne, wzajemnie :)

  • 21 September 2017, 20:34

    Ascetyczne. Życie tęsknotą i fajami... chociaż... może to "niedopałki po", sprzed nieobecności?...
    W takim razie - fleja. ;)
    Fajne!
    Miłego wieczoru. :))

  • 7 September 2017, 23:22

    :)

  • nicola-57

    7 September 2017, 17:16

    tekst bez przepoconych metafor (to dziś rzadkość)
    temat niby banalny, ale zapis interesujący.
    bdb tytuł.

    Trzy plusy, zatem bardzo ZA.

  • one drop for all

    7 September 2017, 05:06

    że też oczami musisz świecić...

  • 6 September 2017, 23:12

    Dobrej :)

  • MyArczi

    6 September 2017, 23:10

    ciekawie z tym, że patrząc w lustro może być wszystko przede mną

    dobrej nocy

  • 6 September 2017, 23:09

    Moja teściowa mawia: po siedmiu latach chudych... Czas na siedem lat tłustych. Więc wszystko przed Tobą.
    Z drugiej strony - czasem lepiej z lustrem niż z teściową.

  • MyArczi

    6 September 2017, 23:06

    Ja do lustra, za siedem lat nieszczęść. =)

  • 6 September 2017, 23:03

    Nie wiem do czego pijesz. Kieliszki przecież jeszcze puste. ;p