Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kilka uderzeń za szybko...

Moje serce bije szybciej niż powinno.
Na Twój widok.
A ja wiem, że nie możesz tu być.
Obok.
Jesteś jedynie mym wyobrażeniem.
Miłości.
Chcę wziąć cię w ramiona, tak bardzo.
Boję się.

Próbuje być na dystans.
Tęsknię.
Nie wiem czy potrafię tak żyć.
Bez Ciebie.
Przepadłam bezpowrotnie gdzieś tam.
Za zakrętem.
Serce rozbiłam na kamieniach.
Krwawi.

Zostają mi tylko noce ciemne i sny.
O Tobie.

6351 wyświetleń
69 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!