Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham cię

moje oczy, moje usta nie mogą się odkleić
od twojego ciała, nie chcę się nim z nikim dzielić
jesteś jak anioł, który przy mnie stoi,
który sprawia, że człowiek już się nie boi...

chcę ust twych poczuć smak,
wiesz, że bardzo mi cię brak.
chcę spędzić każdą wolną chwilę z tobą
i iść przez świat tą sama co ty drogą...

nie chcę, byś dla kogoś innego mnie zostawił,
nie chcę, byś w innej dziewczyny ramiona trafił.
lecz jeśli kiedykolwiek coś mi się stanie,
musisz wiedzieć, że kocham cię, kochanie.

Ze specjalną dedykacją dla Adama! :*

3700 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!