Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle Tego...

Mojej największej miłości
zagubionej gdzieś
w stertach żalu
pomyłek
itp
dedykuję

Może się jeszcze gdzieś
lub
kiedyś
spotkamy

Ciekawe co powiedzą spojrzenia...

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • kati75

    13 April 2020, 17:21

    Na pewno to ,czego nie potrafią ukryć...🙂

  • Coniglietta

    24 November 2014, 23:55

    niom, ciekawe… ;)

    niby prosty a zarazem głęboki… takie lubię :)

  • Naja

    19 November 2014, 22:01

    Szkoda, że gdzieś lub kiedyś a nie tu i teraz...
    Największej do chwili obecnej.
    Po czasie, spojrzenia przeważnie wyrażają zdziwienie...

  • Malusia_035

    18 November 2014, 12:00

    Bardzo ładny :) Porywam ;)

    Pozdrawiam Cieplutko :))