Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mojej miłości niebo "

Mojej miłości niebo Ci podaruję.
Gdzie nie ma zdrady, kłamstw, niedomówień.

Mojej miłości niebo Ci podaruję.
Bez wojen, zbrodni i wrogów.

Mojej miłość niebo Ci podaruję.
W nim tak bezpiecznie się czuję.

Będziemy tam razem dumnie kroczyć szczęśliwi, cisi z serca spokojem JA i TY.

Nim skończy się Świat - JA i TY
TY i JA - MY i wieczność cała w Nas.

280 771 wyświetleń
2721 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!