Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie pełne barw

Moje życie ,,składa" się z kredek
Jest pełne kolorów ale również
Kruche łatwo je złamać
Jest także szare, jak szara kredka
Sama maluje swoje życie
Dodając do niego grupę przyjaciół
Sama mogę wymazać z życia
Wrogów i złe wspomnienia
A ubarwić je w marzenia
Takie życie mi odpowiada
Sama je tworze, kreuje
Ale teraz otrzymałam jeszcze jedną kredkę
Która ma wszystkie kolory
Wszystkie kredki zawarte w jednej
Ta kredka daje mi szczęście
I koloruje całe moje życie
Zamalowując szary kolor - radosnym kolorem
Tą najwspanialszą kredką i pożądaną przez innych
Jest Miłość.

4824 wyświetlenia
39 tekstów
4 obserwujących
  • awatar

    11 May 2013, 14:08

    jakiś wiosenny przymus krełowania i kołorowania?