Menu
Gildia Pióra na Patronite

Karma

Moje życie niegdyś ciężkie
teraz już się zmienia wreszcie,
z pęków trwóg wyrasta szczęście,
łez ni bólu już nie będzie.

A ci co mnie zabić chcieli ...
ci co tak nieludzcy byli
teraz za to co zrobili
właśnie płacą w każdej chwili.

Nigdy jednak nie pojąłem
czemu byli takim ścierwem ...
jedną lekcję od nich wziąłem ...
taki nigdy ja nie będę.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • onejka

    7 November 2019, 08:46

    Gdyby każdy tak myślał, świat byłby dużo lepszy. Niestety są tacy, którzy tylko w odwecie widzą sens...