Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje włosy wciąż
pachną wiatrem
olsztyńskim
usta moje szepczą
tak
chcę ciebie
tylko
potrzebuje twych oczu-
złota płynnego
aby patrzeć przez nie
na nie patrzeć
tylko
ciebie mi potrzeba
tylko ciebie.

2902 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • dariaMagdalena

    8 January 2011, 20:23

    lubię!;)

  • taka.inna.

    6 June 2010, 21:15

    Piękny wiersz! :)