Menu
Gildia Pióra na Patronite

MOJEMU SZCZĘŚCIU

Moje Szczęście
To Twoich oczu lazury
Skromne i skryte
serce bijące ciepłem,
dobroć natury..
Moje Szczęście
od lat się nie zmienia
w czułości gestach,
dobrych słowach,
przytuleniach..

KOCHAM 💗

10 546 wyświetleń
57 tekstów
7 obserwujących