Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stopy

Moje stopy są jak głaz,
Moje stopy są jak ogień,
Moje stopy są jak góra,
Moje stopy są jak woda,
Moje stopy są jak las,
Moje stopy są jak staw,
Moje stopy są jak szczęście,
Moje stopy są jak wiara,
Moje stopy są jak miłość,

/nie mam stóp/

3605 wyświetleń
77 tekstów
0 obserwujących
  • władca_much

    31 December 2016, 01:16

    mocny bełkot

  • RozaR

    30 December 2016, 22:35

    Masz stopy w butach - znowu zapomniałaś .