Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet Do Nikogo.

Moje słowa
jak słońce przez szkło
jedynie palą
nie rumieniąc
nie dojrzewając barwą
na twojej skórze uczuć

Przepraszam.

Krzycząc
patrzę na dno szklanki
jak na dno oceanu
lecz szklanka nie ocean
bo szklanka jest już pusta
w niej odbija się mój obraz
gdy wszystek dla siebie wypiłem

Przepraszam.

Mam ochotę
być dzisiaj w swoim świecie
zmieniać przeszłość
wiem
wiem, że to bezsensu
ale tak mi lepiej

Przepraszam.

http://www.youtube.com/watch?v=tXAf3tcRCLQ

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    29 August 2014, 11:44

    A jednak wiersz powstał dzięki ostatniej, Wiedźmo Ty moja :)

  • Papużka

    29 August 2014, 09:45

    Pierwsza zwrotka jak dla mnie wystarcza... najlepsza najmocniejsza najbardziej elastyczna dla czytelnika. Szczerze to właśnie ona zmusiła mnie do komentarzu :)

  • scorpion

    28 August 2014, 10:38

    To że czegoś nie rozumiesz, nie znaczy że to jest eeeee.

  • RozaR

    28 August 2014, 09:08

    lecz szklanka nie ocean
    bo szklanka jest już pusta....................Eeeee
    No i sens też eee.

  • scorpion

    28 August 2014, 00:20

    No widzisz, mnie Twoje "zatopienie" też się spodobało. Mimo wszystko ;]

    Serio.

  • wdech

    28 August 2014, 00:17

    tak

  • scorpion

    28 August 2014, 00:16

    Serio serio? ;]

  • wdech

    28 August 2014, 00:10

    bardzo dobry wiersz
    serio