Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje serce zachorowało

Moje serce zachorowało.
Tylko Ty możesz je uleczyć.
Budzi się z bólem każdego ranka,
Już nie potrafi życiem się cieszyć.
Bo życie stało się koszmarem
Odkąd w tym życiu zabrakło Ciebie.
A ono nie chce, pragnie uciekać
Do Ciebie, tam poczuje się lepiej.
Lecz Ty go nie chcesz przyjąć do siebie
Chociaż chcę oddać Ci je na stałe,
Powierzyć siebie i swoje życie
I dać Ci wszystko co mam i miałem
Ty się zmieniałaś już wiele razy
Zbyt wiele razy, by zapamiętać
Ja też, lecz coś się nigdy nie zmieni:
To moja Miłość do Ciebie, Piękna

4189 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!