Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje serce

Moje serce się raduję
A mój umysł nie pojmuję
Dlaczego w moich oczach
Wciąż widzę jego twarz
Chociaż mówi mi dziękuje
To u niego nie mam szans
Może czas uleczy duszę
Do niepowodzenia przyzwyczaić się muszę

2289 wyświetleń
9 tekstów
2 obserwujących
  • Aguchaaa

    7 June 2010, 17:55

    Jakie rymy częstochowskie :)