Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

moje serce
maku główka
twoje serce
kamień

moje serce
w drobny mak
twoje serce
w miałki piach

makiem obsiejemy
gładkie pola ciszy
piaskiem napełnimy
zegar starożytny

i czekać będziemy
aż ktoś ciszę przerwie
makówek nazrywa
aż rzuci kamieniem

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!