Menu
Gildia Pióra na Patronite

SERCE

Moje serce krwawi
Wie co to cierpienie
dla niego to przyzwyczajenie
Każdego dnia rana się w nim otwiera
i rozpoczyna sie wszystko od nowa
ból i jeszcze raz ból
Nie wiem czy kiedykolwiek sie pozbiera
Po tych wszystkich cierpieniach
Nie wiem czy jest jeszcze zdolne do kochania

57 298 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!