Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie P ;*

Moje serce jest malutkie ale miłość w nim wielka.
Przelana na Ciebie w sile nieugięta.
Kiedyś wszystko było trudne, drogi poplątane.
Serce zagubione, miłości nieznane.

Byłam sama pośród życia przeciwności
Nie znałam uczucia spełnionej miłości.
Zawsze było tylko żal i rozczarowanie
Nie dla mnie było szczęście lecz ciągłe niekochanie.

Chciałam uciec od tego, zacząć żyć od nowa
Nigdy nie byłam pierwszą lecz zawsze rezerwowa
Miałam jedno marzenie spotkać Cię wśród tego
mojego życia kolorów i sensu pozbawionego.

A kiedy Cię spotkałam nie wierzyłam w miłość
Może gdzieś istniała ale dla mnie jej nie było
Dopiero Ty mi pokazałeś jak można kochać
Spotkać kogoś wspaniałego i już na zawsze z nim zostać.

Teraz nie liczy się dla mnie coś co kiedyś było
Przy Tobie moje serce mocniej zabiło.
Nie ważne jest też co kiedyś się stanie
Chcę zostać przy Tobie Moje Kochanie.

830 wyświetleń
12 tekstów
1 obserwujący
  • Julka 10

    11 September 2011, 20:58

    "...Chcę zostać przy Tobie Moje Kochanie...."

    No i niech tak się stanie, bo coż piękniejszego niż...kochanie?

    Życzę powodzenia i spełnienia ! :):)

    Julka