Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań na chwilę albo bądź zawsze

Moje serce
Jest gotowe
Możesz strzelać
Ale nie fałszem
Lub czymś podobnym
Uderz mocno
Abym w myślach
Nie widział niczego
Poza tobą
Więc
Zbędne jest czekanie
Poczekam
Na wszystko
Na ciebie

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • onejka

    6 June 2020, 07:01

    Miłość cierpliwa jest