Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce i jego życie

Moje serce bije
Lec nie ma dla kogo
Bo w zasięgu dłoni
Nie ma nikogo

Były w życiu chwile
Słodkiego uniesienia
Więcej było chwil
Gorzkiego cierpienia

I teraz taką chwilą
Moje serce żyje
Które w swoim wnętrzu
Wielkie żale kryje

Żal do tej jedynej
Która w nim mieszkała
Ale wielki chaos
Tam tylko rozpętała

Mijały miesiące
Nieubłaganym tempem
Z małym w znajomości
Bolesnym odstępem

I kiedy owa miłość
Do serca wróciła
Jeszcze większy zamęt
W nim znów zrobiła

22 075 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!