Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje osobiste małe piekiełko

Moje osobiste małe
piekiełko
które sam
sobie przygotowałem
zamykane na kłódeczkę samozatrzaskową
do której zgubiłem
kluczyk
jest w stanie
zmieścić
tylko moją niewielką
duszyczkę
nie zasługującą na
niebo.

Moje osobiste małe
piekiełko
nie jest większe
od pudełka zapałek
którymi szatan
odpala swoje kubańskie
cygara.

1712 wyświetleń
20 tekstów
2 obserwujących
  • Papillondenuit

    17 November 2011, 20:30

    końcówka nawet bardzo niezła

  • Archangel_Marco

    14 November 2011, 20:44

    Byle tylko autor dalej pisał.

  • Archangel_Marco

    13 November 2011, 20:39

    Ze mną jest podobnie. Druga część... cóż, jest obiecująca. Popracuj, zwierzu, nad twórczością. Widzę, że masz potencjał.

  • mercy

    13 November 2011, 20:29

    Druga część całkiem niezła, jednak pierwsza sprawia, że całość jakoś do mnie nie przemawia. Pozdrawiam.