Menu
Gildia Pióra na Patronite

bicie dzwonów

Moje oczy zobaczyły dziś Ciebie
i napoiłem spragnioną duszę
nie usłyszałem głosu rozsądku
ani bicia kościelnych dzwonów
bo nakarmiłem siebie Tobą
a moje serce biło głośniej

27 353 wyświetlenia
174 teksty
4 obserwujących
  • zeska_

    21 November 2014, 13:53

    :) :) :)