Menu
Gildia Pióra na Patronite

odrzucony

moje oczy zamglone
i Twój sokoli wzrok
nie chciał mnie dostrzec

uciekasz ode mnie dalej niż widzisz

11 126 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • zugimihau

    21 December 2012, 22:00

    to ostatnie zdanie..strzał w dyche!

  • Pechowa_

    21 December 2012, 09:06

    Piękny wiersz..
    szkoda że taki smutny...

  • katjaa

    20 December 2012, 20:56

    smutne, ale piękne..

  • 20 December 2012, 20:46

    uciekasz ode mnie dalej niż widzisz

    Wyjątkowo smutne.

    Pozdrawiam.