Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje oczy

Moje oczy moją duszą
A tam pustka

Moje oczy moim sercem
A tam mrok

Moje oczy moim ciałem
A tam zło

Moje oczy moją wiedzą
A tam zimno

Ale moje oczy moją miłością
A tam nadzieja

Wciąż

18 361 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!