Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś są...

... moje młodzieńcze wspomnienia.
W kawiarence, między lampionami,
Na serwetce spisane życzenia,
By ta miłość była zawsze z nami.

Ta serwetka gdzieś się zapodziała
I miłość się też zawieruszyła.
Kochałem cię i tyś mnie kochała,
Serwetka... chwilę płomieniem była.

48 002 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • maty

    6 August 2020, 19:46

    "Ostatni ogień gaśnie w sercach.
    Tak mówią... lecz serce zbyt uparte by w pełni to ugasić " zawsze coś nas pali