Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje łzy są zupełnie niearystokratyczne
Nie chcą teatralnie pieścić policzków
Nie nawilżają idealnie długich rzęs
Rozmazują resztki makijażu
Nie przestrzegają zasad symetrii
Zapomniały że powinny przypominać diamenty
Nie orzeźwiają
Nawet nie potrafią utopić
W moich łzach nie ma ani grama arystokracji

2783 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!