Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje...

Moje dzieci...
zrodzone nie z ciała,lecz z serca pełnego miłości
Jednakowo idealne, a zarazem tak wiele je różni.
Moje dzieci...
każde ze swoją historią opuszczenia,
którą codziennie zalepiam maścią miłości matczynej

Serce mam pełne leczących nici,
lecz nie starczy by ślady po ranach zanikły
Co dzień będę całować te blizny,
aż zakryję je odciskiem mego serca
Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!