Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podróż

Moje ciało spoczywa a ja wciąż wędruję.
Nieznośne uczucie,
gdy strach staje się twą kochanką,
lecz umysłu,nie serca wybranką.

Wśród nocnych lamp widać ślady łez,
których poza mną nie widzi już nikt...

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    11 December 2015, 19:32

    Dziękuję krysto ^^ Ja również :)

  • krysta

    11 December 2015, 10:38

    wpiszę ponownie...znikł wpis.
    ...wzruszający, wymowny wiersz.

    pozdrawiam na miły dzień :)

  • CЯuelCOMA

    5 December 2015, 09:32

    Dziękuję za to że moje wersy do kogoś trafiają :) Wzajemnie Natalio ^^

  • 5 December 2015, 09:29

    Bardzo ładny .
    ostatnie dwa wersy mnie osobiście urzekły ;)oraz tytuł
    Spokojnego weekendu;)