Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam prawo

Moje ciało - moje serce,
mój umysł, moje ręce.
Nie każ mi umierać od środka,
bo ludzkie życie to nie błahostka.
Jestem kobietą i sama o nim decyduję,
nie ma gorszych czy lepszych
czynię co uważam za słuszne,
czasem cierpię, żałuję.
Nie masz mimo to prawa narzucać
mi niczego, to mój wybór
i nic Ci do niego.

10 906 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!