Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kaprys

Moje ciało, moja głowa może nawet moja dusza jeśli istnieje ... Ja cała znikam. Byłam tutaj, jeszcze jestem, może będę przez krótką chwilę z czyjegoś powodu. Z czyjegoś kaprysu....

1064 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!