Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wierszyk o mnie "

Moje błędy - Moja sprawa?
Lubię błędy - jestem (nie)idealna
Błędy uczą - czasami to zabawa
Kto się zorientuje - dobra kawa!
...
Z szacunkiem do każdego
Wybaczajcie i znaki dawajcie
Bardzo proszę...obłudy
Pokrętności... kłamstwa (nie)znoszę
...
05.02.2021
22:44

281 852 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!