Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do Bubeńki

Moja śliczna ciemnowłosa, ukochana ma Bubeńko,
jakże cierpię ja w te dni gdy między nami jest ciemność ...
gdy coś dzieje się takiego czego nie potrafię zrozumieć
i gdy dotrzeć w żaden sposób ja do Ciebie nie umiem ...

Och mój skarbie Ty najdroższy, ukochane me Ty dziewczę ...
czasem mówię straszne słowa, których wcale mówić nie chcę
i kłócimy się bez przerwy tak, nie mogąc tego przestać
a ja staram się tak bardzo i na więcej mnie już nie stać ...

Wiem, że ciężko my oboje dosyć mamy na razie,
lecz kochając się we dwoje radę dać możemy razem ...
Proszę, ufaj mi kochanie, że ja daję z siebie wszystko
i to dla nas jest staranie się o naszą wspólną przyszłość.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • PetroBlues

    15 May 2019, 16:08

    Dla dziewczyny na pewno bardzo miłe, dla mnie jako czytelnika mdłe. Pozdrawiam ciepło.

  • Moon G

    13 May 2019, 04:32

    no dobrze już dobrze

  • Michaelowa

    13 May 2019, 03:21

    Misku, ja sama czasem nie wiem co się ze mną dzieje... ale to przez to, że nie mogę być ciałem przy Tb