Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomyłka

Mój aniele złoty
Mój, jedyny …
Gdzie kończy się cierpienie a zaczyna życie
Wszystko spowite mgłą tak bardzo obficie
Zatracona w słowach, w tych słowach z przeszłości
O tym jak było ci dobrze, przychodząc tu w gości
Pomyłką mnie nazywasz… pomyłką … bez miłości
A ja ślepcem cię nazwę … ślepcem … bez litości
Mój księżycu czerwony
Mój kochanku utracony
Co się stało z twoimi słowami
Co się stało z twoimi oczami
Co się stało z twoim dotykiem i gestem
Przecież ja tu ciągle jestem, jestem, jestem …
Przepraszam, ale chyba na mnie pora, bym odeszła samotna i zraniona.

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!