Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Poezja

Moja Miłość, ta złość, ten smutek, irytacja
Zazdrości, start, pościg, skamieniałości, prawda
Przyjaciele, rodzina, Uczucia od niedawna
Nienawiść do wrogów, wyzwiska, skandal

Optymizm, sceptycyzm, czarne myśli, wróżby
Prawda w oczy, tylko ja, bo inny któż by
Mądrości, głupoty, mentorstwo, bujdy
Ty wierzysz w nie ślepo, jeśli tak toś durny

Każda chwila, czas umila, każdy wers, każda strofa
Pojawia się i znika, wena i treść miękka jak sofa
Zatracając się z nią, tracę wszelki kontakt
Moja Poezja czyli to, co kocham.

43 914 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • Bruno

    7 October 2011, 15:14

    Tak wiem brak słów :D