Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja kochanka

Moja kochanka
Królewno wyobraźni i przedziwnych treści
Ile form w kompozycjach Twoich się mieści?
Pieść mnie i kołysz, śpiewaj kołysankę
Będę Cię wielbić, uznam za kochankę
Zamieszkaj we mnie i mnie przenikaj,
Bólem mnie przeszyj ale nie znikaj
Daj światła rozszczepionego nieznane blaski
I złóż je w harmonię z czarodziejskiej laski
Bądź pochwalona, kłania się czciciel
Ja Twoje opakowanie, ja Twój wielbiciel

4549 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
  • whiterose

    2 May 2016, 22:33

    Tylko nie znikaj.