Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań Na Zawsze

Moją duszę potarganą na strzępy
w końcu jakoś pozszywać muszę
i zaakceptować taką jej nową formę ...
pozszywaną ...

naprawioną ...

Codziennie gdy budzę się rano
to widzę moją śliczną ukochaną
i czuję się jakby już była moją żoną ...
upragnioną ...

wymarzoną ...

Pomóż mi o nich zapomnieć kochanie
i zobaczyć tą duszę już w nowym,
dobrym stanie, jako nową ... zdrową ...

I zostań na zawsze mego życia królową.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    26 February 2020, 18:49

    @michaelowa 😘😘😘😊

  • Michaelowa

    26 February 2020, 18:48

    Będzie dobrze Misiaczku, nie ma co się łamać przez nędzne robale 😘