Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Anulka :)

Moja Anulka, jest jak nici szpulka,
Nie da się rozplątać, póki się nie zastanowi,
Czy mnie już mniej, czy bardziej woli,
Od tych „exów”, co wielu ich miała,
Chociaż im serce na dłoni dała.

Nie wie czy już mnie kochać może,
Bo strach jej serce splątał we wzorze,
Tak trudnym i tak oderwanym od świata,
że rozplątać to może tylko…
Psychopata!

13 521 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!